CURS CONTABILITATE PRIMARA PDF

ABSOLUTE SCHOOL are ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri de contabilitate primara/financiara computerizata, inspector resurse umane. Phone, Suggest a phone number Curs de Contabilitate primara Constanta, Brasov, Romania. 9 likes. Posts about Curs de Contabilitate primara Constanta .

Author: Mazunos Tolkree
Country: Ethiopia
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 12 August 2010
Pages: 292
PDF File Size: 16.70 Mb
ePub File Size: 2.34 Mb
ISBN: 382-4-26992-828-9
Downloads: 41951
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mujas

Va multumesc domnule Budacia! Singura problema este ca, anumite videouri nu se incarca mai mult de jumatate!: Va asteptam cu contabilitatea financiara! V-am descoperit din intamplare si la un moment foarte potrivit pentru mine. Simi Foarte pe intelesul tuturor,felicitari,de aici se pot inspira si alti profesori pt modalitate de predare.

By continuing to use this website, you agree to their use. Mariana Felicitari ptr idee si mii de multumiri ptr ajutor! As dori din tot sufletul sa realizati si cateva lectii ptr Contabiliate Financiara.

Va multumesc domnule profesor si va asteptam si cu alte lectii,de ex. Post was not sent – check your email addresses! Aveti o metoda de predare deosebita, flexibila, apropiata de student. Va multumesc din tot sufletul pentru aceste VIDEO-lectii, din pacate eu chiar nu am inteles niciodata contabilitatea din facultate Aveti un talent nativ in a explica toate aceste notiuni pe intelesul oricui. Numesc asta un act de patriotism pt. Multa sanatate si putere de munca!

Sebastian Foarte tare atat d-ul profesor cat si ideea. Multumim dom’ Profesor, putini au rabdarea, pregatirea si dedicatia de care ati dat dovada! Cu stima, Ardeleanu Liliana Mobil Orange Razvan O prezentare excelenta care din pacate supara buzunarul altora.

  BAITAL PACHISI PDF

Noi speram ca in curand. Multumim pentru aceasta idee minunata pe care a-ti avut-o si pentru stilul de a explica. Cursurile sunt preponderent practice, avand aplicabilitate imediata. Daca nu erati dv nu luam examenul la bazele contabilitatii.

Este cea mai tare idee legata de modul de a studia,care pe mine m a ajutat enorm.

From in these times on, you can unreservedly no conundrum to avid thither the Internet, while maintaining confidentiality. Sper ca cei din RAU sa deschida ochiii si sa fie de acord cu acest proiect. Georgiana Ivan Va multumesc din suflet pt cat de bine ati reusit sa sintetizati ceea ce eu am incercat sa cues in mai mult de 5 ani.

Bazele Contabilitatii – The Future of Education is ONLINE – HOME

This puckering can mess with your confidence: Camelia Enache O idee foarte buna. Ar fi interesant daca ati dezvolta proiectul acesta nu numai pentru studenti ci si pentru cei care vor sa urmeze o cariera in contabilitate, pentru ca pana si cei mai vechi si plini de experienta contabili, mai au inca lacune.

In English essay first meant “a trial” or “an attempt”, and this is still an alternative meaning. Faptul ca am putut invata toate astea de la mine din camera, bucurandu’ma totodata de experienta unui curs face sa fie totul mult mai simplu, mai relaxant,mai interesant.

Catalin Staicu Idee geniala, prezentare pentru toate mintiile nu doar pentru genii asha cum multa lume face Recomand aceasta metoda de invatara, oricarei persoane care nu se impaca cel mai bine cu timpul. Va doresc sa fiti rasplatit pe masura!

Daca va aveam profesor eram departe. Mi-am dat seama ca trebuie sa ma motivez ca sa termin facultatea aceasta si sa raman cu ceva dupa. Cosmina Genial video book-ul, genial si dv. Cartea sa poate cumpara de undeva? Felicitari, multumiri si aprecieri. Ceea ce faceti este mai mult decat ceea ce se vede Acum reiau cu placere cursurile dumneavoastra de pe site pentru a-mi reimprospata memoria. Am reluat materia din facultate insa de aceasta data am inteles-o mult mai bine, datorita dl-ui profesor.

  ELLIN DODGE NUMEROLOGIA PDF

Sa speram ca conhabilitate sa continuati si cotabilitate contabilitate financiara.

Curs de Contabilitate primara Constanta

Mirela Parca explici pentru retarzi! Felicitari din toata inima si mult succes in continuare. Sincer va multumesc si pe viitor poate faceti si o lectie de contabilitate financiara ar fi si mai interesanta! Invat de o saptamana la Conta pentru examen contabiitate nu am inteles nici pe departe cate am inteles numai din prima lectie.

Dermatologists believe that poor circulation, which is primarily genetic thanks, Mom and Dad!

Am facut liceu economic, am fost la facultate de finante banci, numerosi profesori. Asa ar trebui sa procedeze toti profesorii din Romania. Ati reusit in cateva ore ce nu cintabilitate reusit alti profesori in luni, sa explice contabilitatea pe intelesul tuturor.

Sunteti un profesor minunat! Selaru Cristiana Acest curs, dupa parerea mea este ceva extraordinar.

Foarte bine structurat si explicat pentru un incepator!